Vi har nådd 500 spill !

Av   16-05-16

500 spill er nådd, og enda er det fortsatt dobbelt så mange som venter på å bli lagt ut. Forsøker å legge ut i passelige doser, så du skal få prøve alle gode spill. De vi liker aller best, vil du finne under "Anbefalte spill" Ca 10% av spillene ligger der. Ta en kikk !

Spillet som fikk æren av å være spill nummer 500 er: 

Asian Riddles

Asian Riddles

Valget er ikke tilfeldig, dette er et skikkelig bra Hjernetrimspill som du BØR prøve. 

På hvert brett får du en spill-flate, f.eks 10*10 eller 15*10. Utenfor brettet, både horisontalt og vertikalt står det hvor mange av feltene i den linjen som inneholder en del av puslespillet. Tallene står ordnet, slik at det første tallet viser hvor mange brikker som henger sammen først i linja. Eksempel: det står 10 utenfor i et 10*10 brett. Da vet du at alle feltene i den linjen har innhold. Men det kan også stå f.eks 5 4. Da betyr det at det er 5 sammenhengende felter med innhold, så en som ikke har innhold og så fire med. Det kan også stå f.eks 1 1 2.
Da vet du ikke ennå hvor feltene men innhold er, men med hjelp av logikk og eliminasjon finner du det ut tilslutt. 

Andre nye spill:

Cat around the world

Cat Around The World

Et skikkelig artig Plattform spill, hvor du må hjelpe Gourmet-katten å få tak i salamipølsa og kjøttbeinet på hvert brett. Som alle katter, gir den deg det blikket om du ikke klarer det. Ta bort forskjellige hindere slik at pølsen triller i fanget på katten. 

 

Western Solitaire

Western Solitaire

Den klassiske 7-kabalen, med Western look. 

En av de mest spilte kabalene! Få kortene ut i hver sin utbunke, som bygges opp fra Ess til Konge i hver farge. I bordet bygger du nedover i verdi, med sort kort på rødt, rødt på sort. Du kan flytte på sekvenser. En tom kolonne fylles med en Konge. Fra stokken snur du ett og ett kort til utslagsbunken. Du kan snu den så mange ganger du vil. 

 

Se alle nye spill her

Statistikk

762 Spill

899526 Spilt

0 Likes

Laster...