Tilbake med nytt design, og nye spill!

Av   18-04-16

Velkommen til nye tabletspill.no - med nytt og enklere design. Forrige versjon var mest mobilvennlig, mens denne versjonen er lett tilgjengelig for alle brukere, både med PC, Nettbrett og mobil. Jeg håper det gjør at du kommer tilbake og spiller igjen og igjen :)

Etter hvert vil det også være mulig å logge inn og gi thumbs opp/ned på spillene, samt legge igjen kommentar. Du scorer også poeng når du spiller og gir karakter. Hvorfor du bør lage deg en konto ? 

Jeg håper å få i gang noen konkurranser for de som spiller her, og som har laget seg en konto. Dette vil jeg komme tilbake til senere ! Men nå synest jeg du skal utforske siden og spille et av spillene du finner her. 

Siden sist har jeg også inngått flere avtaler med nye distributører, noe som betyr enda flere og enda bedre spill på tabletspill.no 
Spillene legges ut i "små" doser, så du skal få tid til å prøve alle. I dag finner du 10 nye spill her, og av de vil jeg spesielt anbefale: 

Sand Trap

Sand Trap

Dette er et spill laget av Gopherwebstudios, som et eksempel på hva man kan gjøre med HTML5. Spillet kan se enkelt ut, men har faktisk vunnet pris for utviklere. Du skal snu på labyrinten slik at sandkornene kommer ut, og ned i bøtten under labyrinten. 

Combo Crusader

Combo Crusader

Et spill av mange nye fra en ny leverandør. Flott grafikk gjør dette til et bra Match-3 spill. Lag så lang lenke du kan med samme figurer (minst 3), og klar kravet på hver bane for å gå videre. 

Blonde Princess Real Makeover

Blonde Princess Real Makeover

For de som liker sminke/mote spill er dette spillet med Rapunzel verdt å prøve. Hun vil ut på nye eventyr, og må ha besøk av deg i tårnet sitt for å gjøre seg så vakker som mulig. 

 

Se alle nye spillene her: 

Statistikk

762 Spill

906594 Spilt

0 Likes

Laster...