Blogg Arkiv - Side 3

Klar for en runde Tennis ? 10 nye spill!

Av   28-04-16

Mestrer du Tennis ? 

Tennis

Som med all sport, så trenger du å øve for å bli god. Du vil ikke mestre spillet med en gang, men jeg garanterer deg et godt spill når du bare får prøvd det litt. Anbefales !!

2 Nye Kabaler.

Flower Garden Solitaire

Flower Garden Solitaire

Australian Patience

Australian Patience

Begge kabalene er kabaler med gode muligheter til å få til å gå opp. Du finner reglene godt beskrevet på selve spillsiden. 

Fancy Diver

Fancy Diver

Et skikkelig kult Match 3 spill / Collaps spill ! Her må du ta bort koraller som er over dykkerene, slik at de kommer seg opp av vannet og kan trekke pusten ! Det betyr at du må være litt rask så du ikke går tom for luft. Brikkene Collapser altså oppover på brettet !

 

Finn alle nye spill her!

 

Forbedret Spillkode på Kabaler

Av   26-04-16

Noen av kabalene vi har på denne siden har ikke vært optimale å spille på Nettbrett og Mobil, da du måtte skyve de store nok til å kunne spille. Samtidig ble de også for små å spille på PC. 
Det er nå ordnet. På Mobil får du først et bilde av kabalen - når du trykker på det opner den seg i fullt vindu. Så snur du bare mobilen til liggende posisjon og da skal du ha flotte kabaler å spille. 

Kabalene dette gjelder er: 

The Sequels !

Av   25-04-16

Dagens 10 spill er alle oppfølger-spill.

Noen spill har det med å bli mer populære enn andre. Det kan være på grunn av flott spill-ide, eller fordi grafikken er enestående. Flott er det da at spillutvikler klarer å utvikle spillene enda mer og gir ut en oppfølger. Andre spill får oppfølgere uansett, fordi det er lettere å lage et spill til basert på samme ide enn å lage et nytt. I dag får du 10 spill i den første kategorien - Gode spill som fortjener å få en oppfølger. Her er noen jeg spesielt anbefaler: 

Snail Bob 4

Snail Bob 4

Ok - må vel innrømme at spillene om sneglen Bob ikke er de aller vanskeligste, eller best laget. MEN: spillene har en utrolig morsom historie, og oppgavene som du må løse for Bob er også veldig varierte og forskjellige. Har du ikke spilt Snail Bob før, må du nesten bare prøve :) Her på tabletspill finner du nå spill 1-4, og om ikke lenge kommer neste historie !

Key & Shield 2

Key & Shield 2

Key & Shield spillene er spesielle fordi du har skjoldet som hjelpemiddel, og det til to ting. Du kan bruke det til å glidefly, og til beskyttelse. Oppgaven er å sette dine venner fri fra burene de er fanget i, og ellers løse de utfordringene du møter. 

Back to Candyland 4

Back to Candyland 4

Det siste spillet i serien om godteriland. Denne gangen skal du løse brett som tar deg gjennom godteridalen. Det som er så bra med desse spillene, er den flotte Geleen som disser så hyggelig på brettet :) En flott serie av Match 3 spill !

Finn alle de 10 nye spillene her!

10 nye flotte spill !

Av   20-04-16

Vi smeller til med 10 nye spill, så i alt har du fått 20 nye spill å velge mellom denne uken :) Ikke nok med det, det kommer 10 nye allerede på mandag ! Men i dag må du prøve ett av desse FLOTTE spillene: 

2048 Grow Up

2048 Grow Up

I steden for at du spiller med tall som dobler seg når de krasjer sammen, spiller du her med mennesker !! Begynn med et lite foster, som vokser til liten baby, litt større baby, liten gutt til . . . . Det må du nesten se selv når du spiller. Dette spillet anbefaler jeg både til små barn til voksne - riktig artig vri :)
Du skal altså skli mennesket frem og tilbake på et spillebrett. Alle brikker flytter seg i den retningen som du skyver/klikker med piltastene. Når to like krasjer sammen, vokser de til neste nivå. 

Et GODT tips: Bruk den nederste linjen til å bygge med - plasser de som har vokst lengst der. Det betyr at du må så langt du kan unngå å skli oppover, da får du plutselig en baby på nederste linjen, når du egentlig skulle hatt voksnere mennesker der. 

2020 Reloaded

2020 Reloaded

Jeg har fått mer og mer sansen for 2020 - serien. Dette er et type spill som minner om Tetris, men det kommer ikke noen fallende brikker. I stedet har du en spill-plate som du skal dekke med forskjellige geometriske figurer slik at du dekker en hel linje. Når du har gjort det, vil den linjen forsvinne - eller mer korrekt de brikkene som ligger på linjen forsvinner så du får en open linje igjen. Brikkene har mange former, både små og store. Spesielt de store må du planlegge litt, slik at du ikke blir stående fast. Du får nemlig 3 alternative brikker som du kan legge på brettet. Du må legge alle de tre brikkene før du får presentert 3 nye. 

Denne versjonen (Som er en oppfølger av "2020" - prøv gjerne det også) er lagt opp som en Quest, hvor du må klare et mål på hver level. 
Dette er fint tidsfordriv om du sitter på f.eks en buss på vei hjem :) 

Treasure of Montezuma

Her må jeg nesten vise dere en screenshot fra spillet - se nemlig på den flotte grafikken i dette Match 3 - spillet: 

Treasure of Montezuma

Flott, ikke sant ? Spillemåten er som på andre Match 3- spill, men som du ser på noen av brikkene så inneholder de en juvel. Match de og oppnå målet på hver bane for å komme videre. 

Se alle nye spill her! 

Tilbake med nytt design, og nye spill!

Av   18-04-16

Velkommen til nye tabletspill.no - med nytt og enklere design. Forrige versjon var mest mobilvennlig, mens denne versjonen er lett tilgjengelig for alle brukere, både med PC, Nettbrett og mobil. Jeg håper det gjør at du kommer tilbake og spiller igjen og igjen :)

Etter hvert vil det også være mulig å logge inn og gi thumbs opp/ned på spillene, samt legge igjen kommentar. Du scorer også poeng når du spiller og gir karakter. Hvorfor du bør lage deg en konto ? 

Jeg håper å få i gang noen konkurranser for de som spiller her, og som har laget seg en konto. Dette vil jeg komme tilbake til senere ! Men nå synest jeg du skal utforske siden og spille et av spillene du finner her. 

Siden sist har jeg også inngått flere avtaler med nye distributører, noe som betyr enda flere og enda bedre spill på tabletspill.no 
Spillene legges ut i "små" doser, så du skal få tid til å prøve alle. I dag finner du 10 nye spill her, og av de vil jeg spesielt anbefale: 

Sand Trap

Sand Trap

Dette er et spill laget av Gopherwebstudios, som et eksempel på hva man kan gjøre med HTML5. Spillet kan se enkelt ut, men har faktisk vunnet pris for utviklere. Du skal snu på labyrinten slik at sandkornene kommer ut, og ned i bøtten under labyrinten. 

Combo Crusader

Combo Crusader

Et spill av mange nye fra en ny leverandør. Flott grafikk gjør dette til et bra Match-3 spill. Lag så lang lenke du kan med samme figurer (minst 3), og klar kravet på hver bane for å gå videre. 

Blonde Princess Real Makeover

Blonde Princess Real Makeover

For de som liker sminke/mote spill er dette spillet med Rapunzel verdt å prøve. Hun vil ut på nye eventyr, og må ha besøk av deg i tårnet sitt for å gjøre seg så vakker som mulig. 

 

Se alle nye spillene her: 

Om Nom er tilbake!

Av   15-02-16

Ukens nye spill:

Cut the Rope 2

Cut the Rope 2

Et meget populært mobilspill, som du kan spille her GRATIS. Kutt tauet som holder på dropsen, så Om Nom får tak i det. Få også med deg alle stjernene på hvert brett

Lineum 

Lineum

Et annet spill som også passer veldig bra til mobil. Du skal snu gress-mattene som ligger feil vei. Men du må klare det i en bevegelse, dra en linje gjennom alle du skal snu.

Avie Pocket: Birthday

Avie Pocket: Birthday

Et stor og sammensatt spill: Bak kaker, pynt Avie, kle henne opp, spill match 3 og mye mye mer. mange "baner" på hver del i spillet

 

Finn alle nye spill her !

 

Oppdatering: Dette skulle vise seg å bli siste blogg-innlegg på en stund. Det er lagt ut 6 spill til, men perioden i Mars og April ble brukt til å starte en ny nettside, og lete etter en god løsning for å gjøre tabletspill.no bedre.

 

Nytt Dragracer spill

Av   06-02-16

Ukens nye spill:

Street Race Fury

Street Race Fury

Enda et godt Dragrace-spill!. Hvor godt klarer du å treffe gir-skiftene på bilen din ? Slå din motstander, kjøp deg en bedre bil og få deg bedre motor, fart og mye mer. Flott og utfordrende spill.

Jolly Jong One

Jolly Jong One

Hele 100 brett å velge mellom. Flotte brikker og brett!

5Dice

5Dice

Få best mulig score i dette Trippel - Yatzee spillet !

 

Finn alle nye spill her !

 

Civilization Wars - Master Edition!

Av   08-02-16

Ukens nye spill:

Civilization Wars - Master Edition

Civilization Wars - Master Edition

Et spill basert på Civilization-spillene. Ta over alle borgene på brettet. Send styrker ut fra dine borger for å overta motstanderens.

Du sender alltid halvparten om gangen. Flott spill!

Snail Bob 3

Snail Bob 3

Stakkars Bob har havnet i Oldtidens Egypt. Hjelp han gjennom brettene og hjem til bestefar!

Klokke - Kabalen

Klokke kabalen

Får du klokke-kabalen til å gå opp ??

Finn alle nye spill her !

 

Dragracer spill

Av   30-01-16

Ukens nye spill:

Drag Race 3D

Drag Race 3D

Hvor godt klarer du å treffe gir-skiftene på bilen din ? Slå din motstander, kjøp deg en bedre bil og få deg bedre motor, fart og mye mer. Flott og utfordrende spill.

 

Magic Mahjong

Magic Mahjong

Mahjong spill med mange brett. Hjelp trollmannen videre !

2020

2020

Et flott tetris lignende puslespill. Få en hel linje horisontalt eller vertikalt på brettet. Bruk boostere når du står fast.

Finn alle nye spill her !

 

Ny leverandør av HTML5 spill

Av   17-01-16

De tre nye spillene kommer alle fra en ny leverandør, og vi tester nå ut om de passer å spille både på PC, nettbrett og mobil. På mobilen din må du nok foreløpig forskyve spillet så det passer til skjermen din, forhåpentligvis blir dette endret. Fungerer spillene, er det MANGE nye kabaler og andre spill som er klare.
(Oppdatert info: Har gjort det slik at du opner spillet i nytt vindu, med maks størrelse til Nettbrett og Mobil).

Agnes Solitaire

Agnes Solitaire

Lady Jane

Lady Jane

Scorpion

Scorpion

 

Ellers merker du kanskje at det har gått litt tid siden siste oppdatering. Det skyldes at det har vært mer fokus på de andre spillsidene en periode, og fordi jeg ikke har vært fornøyd med besøkstallet på tabletspill.no
Har vel funnet ut at designen passer kun for mobilbrukere, og til og med ikke godt nok for de. Så det vil nok komme nytt design på siden ganske snart. Følg Med !

Laster...