Blogg Arkiv - Side 2

8 spill er lagt ut i dag, og av de vil jeg anbefale deg noen hjernetrim-spill for ferieturen din !

Daily Kakuro

Daily Kakuro

Et kryssord-matte spill. Du har svarene, det du må gjøre er å sette inn tall fra 1 til 9 i rutene slik at regnestykket går opp.

Daily Shikaku

Daily Shikaku

Her får du et spillbrett med tall plassert i enkelte av rutene på brettet. Du skal dele hele brettet inn i rektangler, og hvert rektangel skal inneholde ett tall, og antall ruter tilsvarende tallet. 

Ønsker du litt humor, må du jo prøve dette spillet: 

Silly ways to Die

Silly ways to Die

Her må du ha rask reaksjon og bruke instinktene dine. Du får presentert forskjellige scenarioer, og må selv finne ut hvordan du skal løse de.

Til slutt et massivt spill, med mye klikking og kjemping med monstere. Du tjener til og med spillpenger selv når du ikke spiller: 

Brave Squad

Brave Squad

 

Ukens nye spill gir deg en variert meny. Tabletspill har inngått avtale med ny leverandør, som gir spill spesielt designet for å spille på mobiltelefon. De går også fint å spille på nettbrett og Pc. Denne uken presenteres 3 nye spill fra Cloudgames: 

Zball Fotball

Zball

Dette er egentlig det tredje spillet i Zball-serien, men passer å presentere nå under Fotball EM. Du skal føre ballen frem på banen ved å lede den til venstre eller høyre. dette gjør du ved å klikke på skjermen. Du trenger god reaksjonsevne !

100 Little Monsters

100 Little Monsters

Et flott spill! Slipp monsterene ned fra trakten i rett øyeblikk, så de detter den i de roterende kurvene under trakten. Bommer du, mister du monsterene dine !


Galaxy Domination

Galaxy Domination

Kom deg fra planet til planet uten å krasje inn i asteroidene som sirkler rundt planetene. 

Alle spill ovenfor er one-touch spill, altså fint egnet å spille på mobiltelefonen. 

Ellers må du jo bare prøve dette flotte Bilbanespillet: 

OverVolt Crazy Slot Cars

Crazy Slot

Godt gammeldags bilbanespill, men med nye effekter, som Nitro, rocket boost osv.  Mange flotte baner, med økende vanskelighetsgrad. 

Til slutt: Det er jo sommer, og da må vi jo ha med et spill som setter solen høyest: 

Sun Beams

Sun Beams

Klikk på skyene som ødelegger for solen vår. Solen vil hjem til huset sitt, og da må du fjerne de mørke skyene på himmelen, slik at solen klarer å trille ned i huset. 

 

Ukens spill: Shift to Drift med flere!

Av   27-06-16

Shift to Drift

Shift to Drift

Et artig billøp - spill med 36 baner. Spill mot 2 andre data-spillere og kom først i mål. Som navnet tilsier, drifter du lett i svingene om du er for hard på rattet/gasspedalen. Hvert løp består av 3 runder, så du har ikke råd til å gjøre store feil !

Vi har plass til flere spill med EM i fotball som tema. 

Championship 2016

I Championship 2016 skal du ikke bare skyte straffer, men også frispark. Velg retning, høyde, skru og styrke på ballen, og lag flotte mål på Ronaldo's vis! Som keeper må du klare å redde flotte skudd. 

  • Spillet Foot Chinko - Euro 2016 tar deg gjennom EM i et Pinball spill. Skyt ballen ut fra mål til din medspiller, og få ballen i mål på utfordrende baner fullt av hindringer. 

Klikk her for alle nye spill.

1941 Frozen Front

1941 Frozen Front

Et krigsspill med handling fra Østfronten under den 2. verdenskrig. Styr en hel hær bestående av infanteri, Tanks, fly, Bombekastere, Anti-Air, Forsyningstransport med mer ! Spillet er turn-basert, så du kan nyte spillet helt uten stress. 

Du kommer til å måtte bruke laaang tid før du er ferdig med spillet, så vær forberedt. Hele 30 kampanjer må du gjennom før du har rundet det. 

Du har også muligheten til å spille mot en venn i Hotseat (på samme maskin) !! 

Nyt spillet !

Ukens spill: Prøv deg som flygeleder

Av   30-05-16

Denne uken er det 8 supre spill som presenterest, og jeg anbefaler deg å prøve

Airboss !

Airboss

Dette er et utfordrende og morsomt spill, hvor du må få flyene til å lette og lande på flyplassen uten at de krasjer i hverandre. Enkle spill-kontroller, her er det bare ditt fokus som gjelder !

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

Et plattform spill basert på karakterene fra den kjente fortellingen om Alice som besøker eventyrland. God underholdning

Super Sprint Kart

Super Sprint Karts

Et Gocart spill! Kjør deg opp fra 20 startposisjon til seier i hvert løp. Plukk med deg Nitro-stjerne på veien. Etter hvert løp kan du oppgradere carten din, med bedre toppfart, akselerasjon, bedre veigrep osv. 

Andre nye spill: 

  • Tingly's Magical Solitaire (Kabal)
  • Tetra (Arcade - Tetris spill)
  • Bike Racing (Motorsykkelspill)
  • Royal Knight (Actionspill)
  • Tokyo Mew Mew (Kle På/Sminke)

Se alle nye spill her: 

Temautgivelse: Brettspill

Av   28-05-16

I dag er det en tema-utgivelse på tabletspill, og 10 nye brettspill er lagt ut. 

Brettspill er jo gjerne et to-manns spill, og mange av de spillene du finner her er flott egnet å ta med seg på ferie, på hytta eller annet. Prøv de først her mot datamaskinen og lær de godt. Spesielt vil jeg anbefale deg


Backgammon: 

Backgammon

Mange tror at dette spillet er vanskelig, men langt i fra ! Du kan fint spille det etter en gjennomgang av reglene (som du finner på spillsiden). Etterhvert vil du oppdage at det er gode teknikker å lære, og at 
Backgammon faktisk er et flott strategispill. 
Et annet spill som mange har liggende i ulike spill-kofferter man kjøper på lekebutikker er 

Mølla

Dette spillet er ofte på baksiden av sjakk/dam - brettet i ulike spill-samlinger man kjøper i lekebutikker. Men vet du egentlig hvordan det spilles ? Her kan du teste det ut !

Reversi

Reversi

Et populært brettspill med masse brikker, hvor det tar litt tid å mestre de gode strategiene. Men artig spill!. 

Ellers finner du også: 

Slangen var et av de første mobilspillene på de tidligste mobilene, og et spill mange av oss på et tidspunkt har spilt. 
Her er en ny versjon, som du spiller online mot andre spillere ! Totalt er det 10 nye spill ute på tabletspill.no i dag, og vi anbefaler blant annet:

Supersnake.io

Supersnake

Her må du bare belage deg på å spise eller bli spist. De større slangene sluker deg, med mindre du har beskyttelse. Du kan også spytte giftig spytt på andre, om du har plukket opp mat med den effekten. Ta deg tid til å se gjennom hjelpe-seksjonen i spillet, så du vet hvilke effekter de ulike fargene har. Etterhvert tjener du deg opp experience points, som du kan bruke til å få nye skins til slangen din.

Det store spørsmålet er: klarer du å bli Kongen i spillet ? Da får du en gyllen krone, og vises på radaren nede i venstre hjørne (mobilbrukere ser dessverre ikke denne radaren).

Se alle nye spill her !

Vi har nådd 500 spill !

Av   16-05-16

500 spill er nådd, og enda er det fortsatt dobbelt så mange som venter på å bli lagt ut. Forsøker å legge ut i passelige doser, så du skal få prøve alle gode spill. De vi liker aller best, vil du finne under "Anbefalte spill" Ca 10% av spillene ligger der. Ta en kikk !

Spillet som fikk æren av å være spill nummer 500 er: 

Asian Riddles

Asian Riddles

Valget er ikke tilfeldig, dette er et skikkelig bra Hjernetrimspill som du BØR prøve. 

På hvert brett får du en spill-flate, f.eks 10*10 eller 15*10. Utenfor brettet, både horisontalt og vertikalt står det hvor mange av feltene i den linjen som inneholder en del av puslespillet. Tallene står ordnet, slik at det første tallet viser hvor mange brikker som henger sammen først i linja. Eksempel: det står 10 utenfor i et 10*10 brett. Da vet du at alle feltene i den linjen har innhold. Men det kan også stå f.eks 5 4. Da betyr det at det er 5 sammenhengende felter med innhold, så en som ikke har innhold og så fire med. Det kan også stå f.eks 1 1 2.
Da vet du ikke ennå hvor feltene men innhold er, men med hjelp av logikk og eliminasjon finner du det ut tilslutt. 

Andre nye spill:

Cat around the world

Cat Around The World

Et skikkelig artig Plattform spill, hvor du må hjelpe Gourmet-katten å få tak i salamipølsa og kjøttbeinet på hvert brett. Som alle katter, gir den deg det blikket om du ikke klarer det. Ta bort forskjellige hindere slik at pølsen triller i fanget på katten. 

 

Western Solitaire

Western Solitaire

Den klassiske 7-kabalen, med Western look. 

En av de mest spilte kabalene! Få kortene ut i hver sin utbunke, som bygges opp fra Ess til Konge i hver farge. I bordet bygger du nedover i verdi, med sort kort på rødt, rødt på sort. Du kan flytte på sekvenser. En tom kolonne fylles med en Konge. Fra stokken snur du ett og ett kort til utslagsbunken. Du kan snu den så mange ganger du vil. 

 

Se alle nye spill her

Stack Tower !

Av   10-05-16

Dette meget populære spillet som du kanskje har prøvd via en APP er nå tilgjengelig for spill direkte i din nettleser. 

Stack Tower !

Stack Tower

Målet ditt er å stable blokker oppå hverandre så nøyaktig som mulig. Om du ikke klarer å plassere den neste blokken direkte oppå den øverste, vil det som stikker utenfor bli kuttet av. Da vil også neste blokk bli mindre. 

Bommer du mye da, vil blokkene bli mindre og mindre. En skikkelig utfordring !! Klarer du mer enn dine venner ? 

 

Mens vi venter på Fotball EM !

Av   06-05-16

Av dagens 8 nye spill, er det seks spill med fotball-motiv til ære for det forestående Europamesterskapet i fotball, som starter i Juni! 
Spesiellt dette første spillet MÅ du være med på - Din spillinnsats her er med i en verdensomspennende konkurranse, og poengene dine (antall meter du springer) blir lagt til det totale antall metere alle spillere har sprunge for "sitt" land. Delta nå:

Euro Soccer Sprint

Euro Soccer Sprint

Du skal altså springe så langt du kan på en bane med diverse hindere, blant annet keeper. Det er nesten så du føler deg som en streaker som spillerene forsøker å stoppe :) Lykke til. Følg med på highscore-listen og sørg for at ditt land vinner !

Penalty Shootout: Euro Cup 2016

Euro Cup 2016

Spill gjennom hele EM med ditt favorittlag, og vinn pokalen ! Du spiller alle kampene som en straffespark konkurranse. Velg først retning på skudd, så høyde og til slutt styrke. Når du er keeper, må du reagere raskt, og slenge deg i den retningen som merket i målet viser at skuddet kommer.

Soccer Dress Up

Soccer Dress-Up

Også Fansen må gjøre seg klar til EM. Velg dine favorittfarger og favoritt land og kle opp denne fotball supporteren. Etterpå får din styling en poengscore som viser din mote-forståelse :) 

Se alle nye spill her!

Laster...