10 nye flotte spill !

Av   20-04-16

Vi smeller til med 10 nye spill, så i alt har du fått 20 nye spill å velge mellom denne uken :) Ikke nok med det, det kommer 10 nye allerede på mandag ! Men i dag må du prøve ett av desse FLOTTE spillene: 

2048 Grow Up

2048 Grow Up

I steden for at du spiller med tall som dobler seg når de krasjer sammen, spiller du her med mennesker !! Begynn med et lite foster, som vokser til liten baby, litt større baby, liten gutt til . . . . Det må du nesten se selv når du spiller. Dette spillet anbefaler jeg både til små barn til voksne - riktig artig vri :)
Du skal altså skli mennesket frem og tilbake på et spillebrett. Alle brikker flytter seg i den retningen som du skyver/klikker med piltastene. Når to like krasjer sammen, vokser de til neste nivå. 

Et GODT tips: Bruk den nederste linjen til å bygge med - plasser de som har vokst lengst der. Det betyr at du må så langt du kan unngå å skli oppover, da får du plutselig en baby på nederste linjen, når du egentlig skulle hatt voksnere mennesker der. 

2020 Reloaded

2020 Reloaded

Jeg har fått mer og mer sansen for 2020 - serien. Dette er et type spill som minner om Tetris, men det kommer ikke noen fallende brikker. I stedet har du en spill-plate som du skal dekke med forskjellige geometriske figurer slik at du dekker en hel linje. Når du har gjort det, vil den linjen forsvinne - eller mer korrekt de brikkene som ligger på linjen forsvinner så du får en open linje igjen. Brikkene har mange former, både små og store. Spesielt de store må du planlegge litt, slik at du ikke blir stående fast. Du får nemlig 3 alternative brikker som du kan legge på brettet. Du må legge alle de tre brikkene før du får presentert 3 nye. 

Denne versjonen (Som er en oppfølger av "2020" - prøv gjerne det også) er lagt opp som en Quest, hvor du må klare et mål på hver level. 
Dette er fint tidsfordriv om du sitter på f.eks en buss på vei hjem :) 

Treasure of Montezuma

Her må jeg nesten vise dere en screenshot fra spillet - se nemlig på den flotte grafikken i dette Match 3 - spillet: 

Treasure of Montezuma

Flott, ikke sant ? Spillemåten er som på andre Match 3- spill, men som du ser på noen av brikkene så inneholder de en juvel. Match de og oppnå målet på hver bane for å komme videre. 

Se alle nye spill her! 

Statistikk

762 Spill

906659 Spilt

0 Likes

Laster...